Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Istanbul'da Deprem Hissedildi Son Dakika / Son Dakika Ege De 5 1 Buyuklugunde Deprem Meydana Geldi Istanbul Da Da Hissedildi : Son dakika haberine göre, marmara bölgesi'nde bir deprem meydana geldi.

Istanbul'da Deprem Hissedildi Son Dakika / Son Dakika Ege De 5 1 Buyuklugunde Deprem Meydana Geldi Istanbul Da Da Hissedildi : Son dakika haberine göre, marmara bölgesi'nde bir deprem meydana geldi.. Saat 16.37'de meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere marmara bölgesinin bir çok noktasında hissedildi. Merkez üssü marmara denizi olan depremin büyüklüğü afad'a göre 4.6, kandilli rasathanesi ve emsc'ye göre 4.7. İşte en son depremler i̇stanbul ile ilgili bilgiler. Son dakika haberine göre yalova açıklarında marmara denizinde saat 19.52, 20.04. Son günlerde iyice artan ve birbiri ardına meydana gelen deprem haberlerine bir haber de balıkesir'den geldi ve megakent i̇stanbul'dan da hissedildi.

Sarsıntı, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. En az yarım dakika sürdü. Kandilli, i̇stanbul'un bütün ilçelerinden hissedilen depremin büyüklüğünü 6 olarak duyururken derinliğini 12.6 km olarak açıkladı. İstanbul'da saat 13.59'da 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 16.37'de meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere marmara bölgesinin bir çok noktasında hissedildi.

Son Dakika Ege De 5 1 Buyuklugunde Deprem Meydana Geldi Istanbul Da Da Hissedildi
Son Dakika Ege De 5 1 Buyuklugunde Deprem Meydana Geldi Istanbul Da Da Hissedildi from img.acunn.com
Son dakika haberine göre i̇zmir'de şiddetli bir deprem meydana geldi. Yerin 11 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre illerde de hissedildi. Son dakika haberine göre i̇zmir'de şiddetli bir deprem meydana geldi. Deprem i̇stanbul'da da şiddetli hissedildi. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. İstanbul'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Marmara bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları.

Deprem i̇stanbul, bursa gibi bir çok ilde hissedildi.

İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları. Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir. denildi. Son dakika gelen bilgilere göre çanakkale'nin ayvacık ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre i̇zmir'de şiddetli bir deprem meydana geldi. Peki bu deprem öncü mü yoksa artçı bir deprem mi? Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Marmara açıklarında i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem meydana geldi. Son günlerde iyice artan ve birbiri ardına meydana gelen deprem haberlerine bir haber de balıkesir'den geldi ve megakent i̇stanbul'dan da hissedildi. 24 eylül 2020, 18:08 yeni şafak. İstanbul genelinde hissedilen deprem meydana geldi. İstanbul'da saat 14.00'da meydana gelen 5,8 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından, cep telefon hatları ulaşılamaz hale geldi. Gelen son dakika haberine göre; Deprem, i̇stanbul, i̇zmir, eskişehir, bursa ve aydın'da da hissedildi.

Deprem, i̇stanbul, i̇zmir, eskişehir, bursa ve aydın'da da hissedildi. Marmara denizi'nde tekirdağ'ın marmaraereğlisi ilçesi açıklarında meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi. İstanbul genelinde şiddetli bir şekilde hissedilen sarsıntı büyük paniğe neden oldu. Sarsıntı, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.

Son Dakika Istanbul Arnavutkoy De Korkutan Deprem Afad Kandilli Rasathanesi Son Depremler Takvim
Son Dakika Istanbul Arnavutkoy De Korkutan Deprem Afad Kandilli Rasathanesi Son Depremler Takvim from iatkv.tmgrup.com.tr
Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Birçok kullanıcı sosyal medyadan i̇stanbul depremiyle ilgili paylaşım yaptı. Kandilli, i̇stanbul'un bütün ilçelerinden hissedilen depremin büyüklüğünü 6 olarak duyururken derinliğini 12.6 km olarak açıkladı. Son dakika haberine göre, marmara bölgesi'nde bir deprem meydana geldi. Deprem i̇stanbul ve çevresinde de hissedildi. Deprem çevre illerden de hissedildi. En az yarım dakika sürdü. Kandilli'den yapılan açıklamaya göre, manisa kırkağaç'ta 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İstanbul'da saat 11.00'da deprem hissedildi.

Deprem, i̇stanbul'da etkili bir şekilde hissedildi. Deprem çevre illerden de hissedildi. Kandilli, i̇stanbul'un bütün ilçelerinden hissedilen depremin büyüklüğünü 6 olarak duyururken derinliğini 12.6 km olarak açıkladı. 24 eylül 2020, 18:08 yeni şafak. Son dakika gelen bilgilere göre çanakkale'nin ayvacık ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem i̇stanbul ve çevresinde de hissedildi. 'marmara denizi'nde meydana gelen, tekirdağ ve i̇stanbul'da hissedilen #deprem sonrası, an itibarıyla. Peki bu deprem öncü mü yoksa artçı bir deprem mi? Alınan bilgiye göre, deprem i̇stanbul, bursa, balıkesir, çanakkale, edirne ve i̇zmir çevre illerde hissedildi. İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. İstanbul 4,2 büyüklüğündeki deprem le sallandı.deprem, marmara ereğlisi'nde saat 16.38'de meydana geldi. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Önceden biraz salladı, sonunda çok kuvvetli sallandı.

Deprem, i̇stanbul, i̇zmir, eskişehir, bursa ve aydın'da da hissedildi. Saat 16.37'de meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere marmara bölgesinin bir çok noktasında hissedildi. Son dakika i̇stanbul'da hissedilen depremin merkezi karadeniz kandıra açıkları oldu. Son dakika haberine göre i̇zmir'de şiddetli bir deprem meydana geldi. İstanbul'da da hissedilen depremin şiddeti 6,6 olarak açıklandı.

Marmara Denizi Nde 4 1 Buyuklugunde Deprem Istanbul Da Da Hissedildi Son Depremler Son Dakika Haberleri
Marmara Denizi Nde 4 1 Buyuklugunde Deprem Istanbul Da Da Hissedildi Son Depremler Son Dakika Haberleri from i.sozcu.com.tr
İstanbul'daki son deprem in büyüklüğünü ise 4,2 olarak duyurdu. Deprem çevre illerden de hissedildi. Yerin 11 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre illerde de hissedildi. Afad, depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu açıkladı. Marmara denizi'nde tekirdağ'ın marmaraereğlisi ilçesi açıklarında meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi. Sarsıntı, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Marmara bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi.

İstanbul'da kent genelinde hissedilen deprem i̇stanbul havalimanı'nda kısa süreli hareketliliğe neden oldu.

İstanbul'da kent genelinde hissedilen deprem i̇stanbul havalimanı'nda kısa süreli hareketliliğe neden oldu. İstanbul genelinde hissedilen deprem meydana geldi. Büyük deprem i̇zmir'in yanı sıra çevre iller ve i̇stanbul'da da hissedildi. En az yarım dakika sürdü. Marmara bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. İşte en son depremler i̇stanbul ile ilgili bilgiler. Alınan bilgiye göre, deprem i̇stanbul, bursa, balıkesir, çanakkale, edirne ve i̇zmir çevre illerde hissedildi. İstanbul'da son dakika deprem oldu! İstanbul genelinde şiddetli bir şekilde hissedilen sarsıntı büyük paniğe neden oldu. Son günlerde iyice artan ve birbiri ardına meydana gelen deprem haberlerine bir haber de balıkesir'den geldi ve megakent i̇stanbul'dan da hissedildi. Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir. denildi. İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Depremin şiddetinin 4.8 olduğu açıklandı.

İşte en son depremler i̇stanbul ile ilgili bilgiler istanbul'da deprem son dakika. En az yarım dakika sürdü.